Fa bani din ce ai prin casa !

Suna a cliseu dar cred ca poate fi un inceput.
Zilnic folosim produse,zilnic facem recomandari la produsele ce ne plac.
Nu ar fi normal sa avem si beneficii din aceste recomandari?

In acest site/blog nu vrem sa facem referire la un produs,o sa incercam sa va aratam beneficiile afacerilor part-time ce le putem face cu produsele ce le folosim.

“As vrea sa fac, dar nu imi permit”… “Ce sa caut acolo? Sunt bani aruncati pe fereastra”… “De ce? Nu am nevoie, ma descurc si singur/a”. Sunt raspunsuri la intrebarea – “de ce nu incerci o afacere part-time”?Le intalnesc destul de des. Mai ales doua dintre raspunsuri – “nu imi permit” si “sunt bani aruncati pe fereastra”.

Da,…. sunt doar scuze.

Am fost acolo si stiu cum gandesti cand nu iti dai seama ce se intampla cu tine.

In cazul meu, lucrurile s-au schimbat de ceva ani, pentru ca am trecut printr-un moment care m-a facut sa constientizez faptul ca am nevoie de o motivatie si o sursa de venit.

M-am deschis si m-am aruncat fara coarda in frumosul drum al afacerilor MLM. Excelenta calatorie, chiar daca dureroasa pe alocuri. I-am permis unui specialist sa apese acele butoane menite sa ma faca sa ma descopar. Sigur, este posibil ca si aici sa existe uscaturi, insa eu am avut incredere si am avut de castigat.

Drept urmare, acum, cand cineva imi spune – “nu imi permit”, il intreb – “dar tu ce iti permiti de fapt”?   Cum adica sunt bani aruncati pe fereastra? E ca si cum te-ai arunca tu pe fereastra! Cum sa spui ca banii alocati pentru propria afacere sunt bani aruncati pe fereastra? Ce fel de gandire este asta? Lucrurile stau exact pe dos – aia sunt singurii bani pe care nu ii arunci pe fereastra.

 Dar na… frica e mare!

Din pacate, in loc sa-si rezolve problemele, oamenii isi auto-saboteaza calea catre liniste, catre cunoastere, catre fericire si arunca tot felul de scuze.

Eu nu oblig pe nimeni sa faca ceva … nici nu as avea cum si nici nu vreau.

In concluzie, lasati scuzele, lasati frica si incercati sa raspundeti la urmatoarea intrebare – ‘ce este cu adevarat important pentru mine?’

Hai sa va prezentam pe scurt ce va oferim :
REFAN  : peste 230 de parfumuri la pret de importator ce se pot achizitiona  ca persoana fizica sau juridica.
PELLAMAR : un brand ce nu mai are nevoie de prezentare. Dermatocosmetice cu extract din namol sapropelic fondat de dr Stefan Ionescu Calinesti incepand cu sfarsitul anilor ’60,

In fiecare zi interactionam cu foarte multi oameni, foarte multe persoane care se plang ca nu au bani, ca e prea scumpa intretinerea,ca iar s-au scumpit gazele, ca au ramas someri,etc… ii ascultam, ne umplem de energie negativa si le aratam ca se poate si altfel. Pentru asta trebuie o schimbare….schimba-ti modul de a gandi……schimba-ti modul de a asculta.
„Cei mai multi oameni nu asculta pentru a intelege,asculta pentru a raspunde”

Fii inspirat !!!

Cere detalii….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s