Vanzarea in sistem MLM

Indiferent de afacerea in care vă aflați, indiferent dacă sunteți nou sau un veteran, suntem în afaceri pentru a face vânzări. Procesul de vanzare devine de multe ori complicat, atunci când, în realitate, necesita timp pentru a pregăti vanzarea.Totul se poate face simplu și fără efort. Cu cât mai repede îți dai seama care e  cel mai bun proces de vânzare pentru afacera ta, cu atat mai repede vei vedea castigul  tau. Secretele succesului  in vanzari poate fi mai ușor decât crezi.

Pasul 1 –  Cine sunt cumparatorii ? – Cunoașterea publicului  țintă este primul pas important pentru o vânzare de succes. Castigul e bazat pe regula 80/20 – 80% din venitul dvs. va veni probabil de la 20% din baza de clienti. Cea mai mare rentabilitate pentru timp și bani este vanzarea produsului  pe piata bună. Nu pierdeți timp și bani, cu excepția cazului în care persoana careia intenționati să-i prezentati  produsul sau serviciul dvs. se potrivește cu piața dumneavoastră. Colaboratorul care va multiplica afacerea este tinta ta – nu neapărat utilizatorul final.

Strângeti  informații privind piața țintă înainte și în timpul discutiei cu viitorul colaborator,aflați mai multe despre viata lui, astfel încât să va puteți asigura ca persoana are nevoie de produsul sau serviciul dvs..

Pasul 2 – Prezentarea produsul sau serviciul dvs. se face concentrat pe modul de achiziționare a produsului sau serviciului . Nu te concentra la fel de mult pe caracteristicile produsului. Amintiți-vă că o caracteristică este un fapt. Puțini oameni vor să audă fapte. Cele mai multe agenții de vânzări  se concentreze asupra faptelor. Un beneficiu este calitatea produsului sau serviciului dvs. și modul în care acesta oferă impact. Asigurați-vă că, atunci când prezentati produsul sau serviciul ,cumparatorul a inteles beneficiile achizitionarii produsului.

Potențialul cumpărător/colaborator să încerce produsul sau serviciul fără obligație.

 Acum, că ați găsit,clientul care poate folosi serviciul dvs., este timpul să-l lasati sa-l încerce.

 Cereți-le să achiziționeze produsul sau serviciul dvs.fara obligatia de a reveni.

 Deci, cereți-le să cumpere! „Ești pregătit să cumperi produsul meu azi?”

După ce l-au încercaț,produsul sau serviciul se vor vinde singure.

Pasul 3 -Apreciaza decizia cumpararii produsul  și  mulțumeste  pentru achiziționare. Trimite-le un mulțumesc. Arată adevărat apreciere. În termen de 2-4 săptămâni, nu mai târziu de o lună, cere un feedback ,să stii daca  clientul este multumit de produs . Dacă nu, se repara; dacă da, cere recomandari,si incepe procesul de multplicare.

Adevaratul beneficiu al sistemului este MULTIPLICAREA !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s