Alegerea companiei potrivite pentru tine.

Din nefericire cei mai mulţi oameni petrec mai mult timp pentru a-şi alege un aragaz decât efectiv pentru a evalua în ce companie de Network Marketing să intre.. de fapt de cele mai multe ori „compania îi alege pe ei” … şi spun asta pentru că de cele mai multe ori cineva vine la ei şi le propune afacerea şi fie intra fie nu intră.

Alegerea companiei potrivite pentru tine are un impact masiv asupra succesului pe care o să-l ai în această profesie.

Este foarte important să cunoşti încă de la început după ce să te uiţi pentru a putea identifica ce este potrivit pentru tine atunci când apare şi să nu te mulţumeşti cu mai puţin decât ceea ce dorești cu adevărat. (ce dorești pornește de la cine crezi că ești.)

Înainte de a vorbi după ce să te uiţi când alegi compania potrivită pentru tine este important să iei în considerare FAPTUL că niciunul dintre multi-milionarii din această profesie NU au construit mai mult de O SINGURĂ afacere de Network Marketing la un moment în timp. Consuma produse din MLM dar dezvolta o singura afacere!!!

Asta înseamnă că dacă vrei să câştigi venituri substanţiale NU vei construi niciodată două sau mai multe reţele în două companii de Network Marketing diferite în acelaşi timp… plus la cele mai multe companii acest lucru încalcă politica lor de afacere pe care apropo… este recomandat să o citeşti pentru că face parte integrantă la contractul de colaborare între tine şi companie.

Ştiu că sunt o mulțime de oameni care nu citesc lucrurile cu care sunt de acord şi asta le poate compromite întreg viitorul financiar.

Poţi consuma produse de la mai multe companii pentru că de obicei produsele sunt excelente şi exclusive, dar construieşte DOAR o singură afacere în această profesie.

Altfel vei începe să prejudeci oamenii şi să iei decizii în locul lor.

Poți gândi de genul…Aaaa.. Această persoană (să-i zicem George) se îmbracă elegant, îi merge mintea… înseamnă că este bun pentru o afacere Network Marketing în asigurări, sau servicii financiare.

Sau Georgetei îi place să „vândă” (am discutat despre asta mai înainte)… ar fi bună într-o afacere cu parfumuri si cosmetice .

Şi aşa mai departe.

Asta îţi va dăuna profund afacerii şi dacă cumva te-ai comportat aşa până acum ÎNCETEAZĂ.

George, Georgeta, Vlad, Petre, Ana etc.. indiferent cine este, este bun sau nu este bun pentru profesie. PUNCT.

Laşi persoana să decidă în cunoștință de cauză… tu doar o conectezi cu oportunitatea ta de afacere şi dacă este pentru acea persoană, excelent! Dacă nu, nu! Îți va spune ea.

Dacă nu este pentru afacere poate deveni consumator al produselor sau serviciilor tale sau nu… la fel… totul este excelent!

Indiferent ce, rămâne-ţi prieteni.

Îţi sabotezi atingerea succesului tău în această profesie dacă gândeşti de genul…aaa… este femeie … atunci o afacere cu parfumuri si cosmetică i s-ar potrivi sau dacă este bărbat atunci o afacere cu tehnologie sau cu servicii financiare i s-ar potrivi.

Probabil că te va surprinde următorul lucru dar cei mai mari câştigători ai lumii în aceasta profesie sunt bărbaţi care construiesc afaceri în domeniul nutriţiei,cosmeticelor şi wellness-ului (bunăstării)… şi asta pentru că înţelegcă este o afacere… plus înţeleg diferenţa dintre modelul mic de afacere şi modelul mare de afacere despre care vom discuta mai în amănunt într-unul din postările următoare.

Aşa că alege o companie care are sens pentru tine şi rămâi cu ea și construiește acolo, altfel te vei chinui muuult să dai cu adevărat înainte sărind din una în alta.

Gândeşte-te puţin…

De câte ori trebuie să minţi pentru a fi un mincinos?

De câte ori poţi spune în acelaşi timp că asta este cea mai bună companie?

Ce crezi că vor gândi oamenii despre tine când te văd că spui asta despre două sau mai multe companii în acelaşi timp?

Hmm.. ceva la care să te gândeşti..

PLUS dacă construieşti două sau mai multe companii în acelaşi timp nu vei putea prinde cu adevărat momentum în niciuna dintre ele astfel încât să atingi rangurile de calificare superioare pentru a obţine bonusurile cu adevărat masive şi venitul rezidual şi pasiv care vine din construirea unei organizaţii mari.
Fii inspirat…
Cere detalii….si…alege ce ti se potriveste.
Afaceri recomandate :  Refan  ;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s